پاستا از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ هست و شما مـی توانید این غذای پرطرفدار را درون منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نـهایت لذت را ببرید. طرز تهیه جامبو سرد طرز تهیـه پاستا با روش های مختلف امکان پذیر هست و شما مـی توانید با توجه بـه ذائقه خود از مواد غذایی و سبزیجات مختلف و سس به منظور پخت پاستا اضافه کنید.

نودل و پاستا و جامبو از غذاهای بی نظیر و خوشمزه ای هستند و اگر شما بـه پخت انواع غذای فرنگی درون منزل علاقه مند هستید بهتر هست این نوع غذاها را درون برنامـه غذایی خود قرار دهید.

طرز تهیـه پاستا با 4 روش متفاوت

برای طرز تهیـه پاستا مـی توانید از روش های متفاوت و مواد غذایی مختلف استفاده نمایید. طرز تهیه جامبو سرد درون ادامـه این مطلب طرز تهیـه پاستا را بـه شما همراهان عزیز آموزش مـی دهیم کـه امـیدواریم از تهیـه این غذای فرنگی بی نظیر نـهایت لذت را ببرید.

  • روش اول : طرز تهیه جامبو سرد دستور تهیـه پاستا پنـه با سس آلفردو

مواد لازم

  • پاستا پنـه : 1 بسته
  • مرغ متوسط : 2 عدد
  • خامـه : 200 گرم
  • کره و سیر رنده شده : 1.2 فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده : 1.3 فنجان
  • قارچ خرد شده : بـه مقدار لازم
  • فلفل سیـاه : بـه مقدار لازم
  • نمک : بـه مقدار لازم

طرز پخت

برای پخت پاستا پنـه ابتدا مقداری آب درون قابلمـه بریزید سپس قابلمـه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب بـه دمای جوش رسید روغن و مقداری نمک بـه آب اضافه کنید و پاسته پنـه را درون آب بریزید.

بعد از اینکه پاستا نرم شد و به مرحله آبکشی رسید پاستا پنـه را درون آبکش بریزید و آماده کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیـه پاستا پنـه با سس آلفردو مرغ را بـه صورت قیمـه ای خرد کنید.

مرغ را درون تابه ای مناسب بـه همراه مقداری روغن تفت دهید.

بعد از اینکه مرغ تفت خورد سیر و کره را بـه آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید و بعد از مغز پخت شدن مرغ شعله گاز را کم کنید و قارچ های خرد شده را بـه مرغ بیفزایید و مقداری فلفل و نمک بـه مخلوط مرغ اضافه کنید و بعد از اینکه قارچ ها مقداری تفت خوردند شعله گاز را خاموش کنید.

در این مرحله از طرز تهیـه پاستا پنـه درون قابلمـه ای کوچک مقداری کره بریزید و قابلمـه را روی حرارت گاز قرار دهید که تا کره ذوب شود.

خامـه را بـه کره بیفزایید و مخلوط کره و خامـه را هم بزنید که تا یکدست شوند سپس پنیر پارمسان و فلفل را بـه سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید و بعد از اینکه سس خودش را گرفت شعله گاز را خاموش کنید.

بعد از گذشت دو دقیقه سس آلفردو را بـه مخلوط مرغ اضافه کنید.

پاستا پنـه آبکش شده را بـه مخلوط مرغ و سس بیفزایید و پاستا را هم بزنید که تا به خوبی با سس و مرغ ترکیب شود.

  • روش دوم دستور تهیـه پاستا با بروکلی

مواد لازم

  • پاستا : 250 گرم
  • بروکلی : 300 گرم
  • خامـه : یک قاشق غذاخوری پر
  • مرغ بدون استخوان : یک عدد
  • شیر : یک لیوان
  • سیر رنده شده : دو قاشق مرباخوری
  • پودر آویشن : یک قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا : یک قاشق چایخوری
  • فلفل : بـه مقدار لازم
  • نمک : بـه مقدار لازم
  • کره : بـه مقدار لازم

طرز پخت

برای پخت پاستا با بروکلی ابتدا مرغ را خرد کنید و درون ظرفی مناسب بریزید سپس مرغ را با فلفل و نمک و پودر پاپریکا و پودر آویشن ترکیب کنید.

درون تابه ای مناسب نصف سیر رنده شده و مقداری کره را بریزید و سیر را تفت دهید سپس مرغ خرد شده را بـه سیر تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را روی تابه قرار دهید که تا مرغ بپزید و نرم شود.

در مرحله بعدی طرز تهیـه پاستا بروکلی درون قابلمـه ای دیگر باقی مانده سیر را با کره مقداری تفت دهید سپس شیر را بـه سیر تفت داده شده اضافه کنید و مقداری نمک بـه سس اضافه کنید و مخلوط شیر را حرارت دهید که تا شیر مزه سیر را بگیرد.
بعد از پخته شدن مرغ کلم بروکلی خرد شده را بـه آن اضافه کنید و کلم را تفت دهید که تا نرم شود.

در این مرحله از طرز تهیـه پاستا بروکلی درون قابلمـه ای مناسب مقداری آب و نمک بریزید و قابلمـه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب بـه دمای جوش رسید پاستا را بـه آن اضافه کنید و بعد از اینکه پاستا نرم شد آن را درون آبکش بریزید سپس پاستای آبکش شده را درون قابلمـه بریزید و مخلوط مرغ و بروکلی را بـه پاستا اضافه کنید و مخلوط سیر و شیر را هم بـه پاستا بیفزایید و درب قابلمـه را ببندید که تا شیر بـه خورد پاستاها برود.

گهگاهی مخلوط پاستا را هم بزنید که تا ته نگیرد و بعد از اینکه شیر بـه خرد پاستا رفت خامـه را بـه پاستا اضافه کنید و مخلوط پاستا را هم بزنید و بعد از اینکه پاستا غلیظ و کرمـی شد پاستا را سرو کنید.

  • روش سوم دستور تهیـه پاستا ایتالیـایی قرمز با پنیر پیتزا

مواد لازم 

  • پاستا : 1 پیمانـه
  • فلفل دلمـه ای قرمز : 1 عدد
  • فلفل دلمـه ای زرد : 1 عدد
  • گوجه فرنگی : دو عدد
  • کره : سه قاشق چایخوری
  • سیر خرد شده : 5 حبه
  • فلفل سیـاه : 1.2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز : 1.4 قاشق چایخوری
  • پنیر : نصف پیمانـه
  • نمک : بـه مـیزان لازم
  • عسل : یک قاشق چایخوری

طرز پخت:

برای تهیـه پاستا ایتالیـایی قرمز ابتدا فلفل دلمـه ای قرمز را روی حرارت زیـاد کباب کنید که تا پوسته بیرونی آن سیـاه رنگ شود سپس پوست رویی فلفل دلمـه ای را ید.

فلفل دلمـه ای زرد را نیز بـه شکل فلفل دلمـه ای قرمز روی حرارت گاز با شعله زیـاد کبابی کنید سپس فلفل دلمـه ای زرد و قرمز کباب شده را خرد کنید و در مکانی مناسب قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیـه پاستا کره را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و سیر خرد شده را بـه کره اضافه کنید و تفت دهید سپس گوجه فرنگی های خرد شده را بـه سیر تفت داده شده بیفزایید و گوجه فرنگی ها را بـه مدت 1 دقیقه تفت دهید و فلفل و نمک را بـه گوجه فرنگی بیفزایید سپس فلفل دلمـه ای کبابی و خرد شده را درون تابه بریزید و اجازه دهید که تا فلفل دلمـه ای له و پخته شود.

مخلوط فلفل دلمـه ای پخته شده را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از سرد شدن مخلوط فلفل دلمـه ای آن را آسیـاب کنید سپس عسل را بـه مخلوط فلفل دلمـه ای آسیـاب شده اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید.

در مرحله آخر پاستای پخته شده را درون ظرفی بزرگ بریزید مخلوط فلفل دلمـه ای را بـه پاستا اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

سپس پاستا را درون بشقاب بریزید و کره و پنیر پیتزا را بـه آن بیفزایید و بشقاب را درون مایکروویو قرار دهید که تا به مدت 2 دقیقه پاستا بپزد و پنیر ذوب شود.

بعد از مدت زمان ذکر شده پاستا را از درون مایکروویو بیرون آورید و با نان سیر مـیل کنید.

  • روش چهارم : دستور تهیـه پاستا سبزیجات

 مواد لازم

  • ساقه کرفس : 1.2 یک ساقه
  • هویج : یک عدد
  • قارچ : 5 عدد
  • گوجه فرنگی : یک عدد
  • پیـاز : یک عدد
  • فلفل دلمـه ای : یک عدد
  • سیب زمـینی : دو عدد
  • پاستا پیچی با پاستا با فرم دلخواه : 500 گرم
  • زردچوبه : بـه مـیزان لازم
  • نمک : بـه مقدار لازم
  • فلفل : بـه مقدار لازم

طرز پخت

برای تهیـه پاستا سبزیجات ابتدا ساقه کرفس را بشویید و خرد کنید سپس هویج و گوجه فرنگی و فلفل دلمـه ای و پیـاز و قارچ را خرد کنید. پیـاز خرد شده را درون مقداری روغن تفت دهید و فلفل دلمـه ای و ساقه کرفس و هویج را هم بـه پیـاز اضافه کنید و تفت دهید و مقداری آب بـه سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید که تا سبزیجات پخته و نرم شوند سپس قارچ و گوجه را نیز بـه سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید که تا آب گوجه و قارچ تبخیر شود و نمک و فلفل و زردچوبه را بـه مخلوط سبزیجات بیفزایید و هم بزنید.
در مرحله بعدی ذستور پخت پاستا درون قابلمـه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب بـه دمای جوش رسید 1 قاشق روغن و سه قاشق نمک درون آب درون حال جوش بریزید سپس پاستا را درون آب بریزید و بعد از 10 دقیقه پاستا را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و در مکانی مناسب قرار دهید.


سیب زمـینی ها را پوست بگیرید و به صورت گرد آن ها را برش بزنید سپس درون کف قابلمـه مقداری روغن بریزید و سیب زمـینی ها را درون کف قابلمـه قرار دهید و یک لایـه پاستا روی سیب زمـینی ها بریزید و لایـه سبزیجات را هم روی پاستا بریزید و به همـین روش ادامـه دهید که تا پاستا و مخلوط سبزیجات تمام شوند سپس مواد را بـه شکل تپه ای درون وسط قابلمـه جمع کنید و با ته قاشق چند روی پاستا ایجاد کنید و دم کنی را روی درب قابلمـه قرار دهید سپس درب قابلمـه را ببندید و قابلمـه را روی حرارت گاز با شعله متوسط قرار دهید و بعد از چند دقیقه روی شعله گاز شعله پخش را قرار دهید و حرارت گاز را کم کنید که تا پاستا دم بکشد.

در این مطلب با طرز تهیـه پاستا با 4 روش مختلف آشنا شدید کـه امـیدواریم از تهیـه این غذای بی نظیر درون منزل نـهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را درون کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

برچسب : انواع پاستا
، طرز تهیه جامبو سرد




[چهار روش محبوب به منظور تهیـه پاسا درون آشپزخانـه منزلتان طرز تهیه جامبو سرد]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 24 Jun 2018 17:30:00 +0000